Strip

• Strip
Tražeći inspiraciju na sve načine, “propali umjetnik” Larcenet u svakoj od epizoda nešto nauči, ali to što nauči nikada nije ono što je mislio da će naučiti. Lik dobiva ono što treba, a ne ono što želi – odlika je to klasičnog scenarija za bilo koji medij i odličan oslonac u kontekstu strukture ovog stripa. Utoliko je ovaj strip i veseli priručnik o stvaralaštvu i njegovim veseljima i demonima
  • Strip
Unutar korica “Osamotnih okolnosti” nalaze se četiri cjeline, svaka od njih sastoji se od stripova, ilustracija i priča koje povezuje isti stvaralački impuls što se s lakoćom pretače iz medija stripa u medij kratke priče, a kojeg karakteriziraju maštovitost, zaigranost i inventivnost.
  • Strip
„Oderano meso“ je strip o čovjeku zakinutom fizički i obiteljski koji svoje manjkove uspijeva pretvoriti, transformacijskim čudom umjetnosti, u prednost i identitet
  • Strip
Autorica je podrobno istražila dokumentaciju o dalmatinskom zbjegu u El Shatt i nacrtala strip koji kroz priče sudionika pripovijeda priču o uspješno samoorganiziranom društvu usred pustinje