Portal za književnost i kritiku

Loading Događanja
Močvara logo

MOČVARNA AKADEMIJA: KNJIŽEVNA RADIONICA

11/04/2022

Radionica sufinancira EU i Europski socijalni fond. Besplatna je te će se održavati u tri termina (u drugoj polovici travnja i početkom svibnja) a broj mjesta je ograničen.

Zainteresirani se mogu prijaviti na email: pr@mochvara.hr naznakom “za Književnu radionicu u Močvari” i s idućim prilozima u običnom doc. (ne docx.) formatu:

1. Kratki životopis s osnovnim podacima i vašom email adresom (400-800 znakova).

2. Kratko motivacijsko pismo (od 1 000 do 2 000 znakova) koje ne mora biti napisano u formalnom tonu, a iz kojeg se, poželjno, može saznati nešto o vašem odnosu prema književnosti, o osobnim razlozima za pisanje, o tome koliko i što čitate, o književnim uzorima ako ih imate, o tome kako sami procjenjujete vlastito pisanje i o tome kakvu bi knjigu željeli jednom napisati. Nije nužno odgovoriti na sva ova pitanja (više su to smjernice, da se izbjegne fraziranje), no svakako je važno da saznamo ponešto o vašim interesima, očekivanjima i motivaciji za ovu radionicu.

3. Ogledni prozni rad ili radovi u ukupnoj duljini od 3 000 znakova do 6 000 znakova s razmacima. Radovi mogu biti prethodno objavljeni ili neobjavljeni. Može biti i ulomak iz veće cjeline. Ako je posrijedi više radova (kratki prozni oblici), svejedno ih pošaljite u jednom doc. dokumentu, zajedno s prilozima pod 1 i 2.

Molimo vas da prijavni dokument u doc. formatu naslovite svojim imenom i prezimenom, uz dodatnu naznaku “za radionicu” (npr. “Ana Anić za radionicu”.)

Putem ovog poziva, u slučaju većeg broja kvalitetnih prijava, popunjavat će se mjesta i za iduće dvije radionice koje će se odvijati u 2022. godini.

Za više informacija o Akademiji posjetite poveznicu Močvarna akademija ili za više o natječaju na poveznici Natječaj.

Podijelite

  • Ovaj događaj je prošao.

Detalji:

Datum:
11/04/2022
Događaj Tags:
, , ,

Lokacija

Močvara
Skip to content