Portal za književnost i kritiku

Loading Događanja
Plakat: Noć knjige

Otvorene su prijave programa za Noć knjige 2024.

29. veljače @ 9:00 - 23. ožujka @ 18:00

Prenosimo poziv organizatora Noći knjige:

 

Dragi prijatelji knjige,

programe koje planirate u Noći knjige 2024. možete prijaviti od 29. veljače do 22. ožujka putem prijavnice dostupne na mrežnoj stranici Noći knjige: https://prijava.nocknjige.hr.

Programi će se moći prijaviti i nakon 22. ožujka, ali ispunjavanje prijavnice do navedenog datuma garancija je da će do vas stići promotivni materijali (plakati i straničnici Noći knjige).

Želja nam je da vaša događanja budu istinska proslava knjige i čitanja, pomno planirana, sadržajna i konkretna. Programi iz kojih se ne iščitavaju ozbiljnost i trud u njihovoj pripremi (nepotpuni, nedovršeni ili prešturi programi) te oni koji nemaju veze s temom Noći knjige ili promocijom knjige i čitanja općenito neće biti objavljeni niti ćemo za takve programe slati promotivne materijale.

Molimo vas da slijedite poveznicu u nastavku (i prije nego nam pišete), obavezno proučite kratke upute kako prijaviti programe i riješiti probleme s kojima se možete susresti: UPUTE ZA PRIJAVU.

Podsjećamo, prilikom prijave programa i prodajnih akcija u sustav NK nije potrebno otvarati nove korisničke račune jer vaši programi iz prethodnih godina neće biti vidljivi (za probleme izgubljenih lozinki i korisničkih računa slobodno nam se obratite).

Važna napomena!

Noć knjige 2024. održat će se u utorak 23. travnja. Ipak, kako bismo sudjelovanje u proslavi knjige omogućili što većem broju potencijalnih sudionika, dopustit ćemo da se u program manifestacije prijave i događanja planirana 22., 24., 25. i 26. travnja, ali samo ona događanja u kojima nije predviđeno sudjelovanje javnosti, dakle za širu javnost zatvoreni programi (npr. posjet pisca školi, posjet vrtićke grupe knjižnici i sl.).

Vizuali

Vizuali Noći knjige 2024. dostupni u rubrici Promo&Press (s vremenom će se nadopunjavati). Slobodno ih koristite u svim vašim objavama i na svim platformama (internetske stranice, društvene mreže…).

Pozivamo vas da redovito pratite aktivnosti na našoj stranici i Facebook stranici Noći knjige te na Instagramu, jer ćemo, kao i uvijek, pripremiti i mnoštvo drugih zanimljivosti i iznenađenja.

Organizacijski odbor Noći knjige 2024.

Podijelite

  • Ovaj događaj je prošao.

Detalji:

Početak:
29. veljače @ 9:00
Kraj:
23. ožujka @ 18:00
Događaj Tags:
,
Skip to content