Portal za književnost i kritiku

Loading Događanja
Plakat: Kaštelanske štorije

Kaštelanske štorije 2023: Literarno-likovni natječaj na temu Kaštela

01/01/2023 - 04/02/2023

GKK Gradska knjižnica Kaštela u povodu Dana Grada Kaštela raspisuje Literarno–likovni natječaj na temu Kaštela: Kaštelanske štorije 2023.

Natječaj je otvoren od 1. siječnja do 4. veljače 2023. godine, a u istome mogu sudjelovati državljani Republike Hrvatske – djeca i odrasli.

Literarni radovi poslani na natječaj (priče i pjesme na temu Kaštela) mogu biti pisani na hrvatskom književnom jeziku ili dijalektu (čakavici) i šalju se isključivo na adresu elektroničke pošte natjecajkastela@gmail.com zajedno s osobnim podatcima. Radovi moraju biti lektorirani.

Likovni radovi (pojedinačni i grupni na temu Kaštela) šalju se u .jpg formatu na adresu elektroničke pošte natjecajkastela@gmail.com zajedno s osobnim podatcima i poštom na adresu: Gradska knjižnica Kaštela (Za natječaj “KAŠTELANSKE ŠTORIJE”), Trg palih za domovinu 1, 21212 Kaštel Sućurac.

Uz radove je potrebno priložiti: naslov rada, ime i prezime autora, godinu rođenja, adresu stanovanja, broj telefona/mobitela i e-mail adresu za odrasle, dok je za djecu potrebno navesti još i razred i naziv osnovne ili srednje škole ili dječjeg vrtića, kao i ime i prezime učitelja/nastavnika/mentora i broj mobitela uz potpisanu suglasnost roditelja. Sve navedene podatke potrebno je poslati i na adresu elektroničke pošte natjecajkastela@gmail.com.

Najbolji radovi bit će nagrađeni i tiskani u Zborniku GKK Kaštelanske štorije.

Više informacija na: www.gkk.hr i na Facebook stranici Gradske knjižnice Kaštela

Podijelite

  • Ovaj događaj je prošao.

Detalji:

Početak:
01/01/2023
Kraj:
04/02/2023
Događaj Tags:
, ,
Web stranica:
https://www.gkk.hr/vijesti/kastelanske-storije-2023/
Skip to content