Portal za književnost i kritiku

Loading Događanja
Promo: Sanjam knjige u Istri

29. Sa(n)jam knjige u Istri

29/11/2023 @ 9:00 - 04/12/2023 @ 0:00

Ovogodišnji, dvadeset i deveti Sajam knjiga i autora – Sa(n)jam knjige u Istri, bit će svečano otvoren u petak, 24. studenog, i trajat će sve do nedjelje, 3. prosinca. Kao i ranijih godina, naravno ne računajući pandemijske, jedini ovakav književni događaj u Jugoistočnoj Europi će – u prostoru arhitektonski impozantnog i povijesno vrijednog Doma hrvatskih branitelja – činiti oko stotinu različitih programa namijenjenih publici svih uzrasta, a Sajam će nastaviti održavati i programske formate koji nisu nužno književni, ali jesu, poput izložaba, performansa i koncerata, postali njegov neizostavni dio.

Centralna tema Sajma knjiga i autora – Sa(n)jam knjige u Istri nosi naslov „Život u oblacima“ i posvećena je stripu o kojem će govoriti eminentni inozemni i domaći autori i autorice. Uobičajeno, i ove će godine na Sajmu biti izloženi deseci tisuća naslova ponuđenih publici po posebno povoljnim cijenama.

Popis sudionika i sudionica, kao i detaljan sajamski program, bit će objavljeni na službenoj web-stranici i društvenim mrežama Sajma knjiga i autora – Sa(n)jam knjige u Istri.

Podijelite

  • Ovaj događaj je prošao.

Detalji:

Početak:
29/11/2023 @ 9:00
Kraj:
04/12/2023 @ 0:00
Događaj Tags:
,
Web stranica:
https://www.sanjamknjige.hr/hr/
Skip to content