Mediteranski festival knjige

Mediteranski festival knjige održava se u skladu sa svim preporukama Nacionalnog stožera i uz pridržavanje epidemioloških mjera

Mediteranski festival knjige

05:01
Split

Mediteranski festival knjige održava se u Splitu u dvorani Gripe od srijede, 2. rujna 2020. do nedjelje, 6. rujna.

MFK - Mediteranski festival knjige je sajam knjiga prodajno-festivalskog tipa u organizaciji Zajednice nakladnika i knjižara Hrvatske gospodarske komore koji se održava u Splitu, u dvorani Gripe, pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture, Splitsko-dalmatinske županije i Grada Splita.

Festival svake godine donosi bogat i raznolik programski dio, poput raznih promocija knjiga, susreta s autorima ili panel diskusija, a posebna se pozornost pridaje i EDUKATIVNO-ZABAVNOM PROGRAMU za djecu i mlade, osobito osnovnoškolskog uzrasta.

Svi programi su BESPLATNI, odnosno ulaz je slobodan. Međutim, za dječje radionice potrebna je PRETHODNA REZERVACIJA na mfk@mfk.hr .

Osim raznolikog i bogatog programa, posjetitelji imaju priliku kupovati knjige po promotivnim cijenama i to do čak 70% popusta. Izbora nikada ne manjka s obzirom da se MFK-u svake godine pridruži veliki broj nakladnika sa širokom ponudom knjiga.

Glavni ulaz na Mediteranski festival knjige je kroz službeni ulaz u ŠC Gripe, Osječka 11 - istok, a za OSOBE S INVALIDITETOM osigurana je rampa za lakši pristup dvorani. Ista je postavljena na bočnom ulazu (kolni ulaz u garaže).

Sve informacije i detaljni mfk program, kao i raspored radionica te način prijave, dostupni su na mrežnoj stranici www.mfk.hr.

Po izboru urednika