Interliber: od 9. do 14. studenog, Zagreb

Plakat Interliber

Interliber: od 9. do 14. studenog, Zagreb

15:34
Zagreb

Međunarodni sajam knjige Interliber održat će se ove godine uživo od 9. do 14. studenog na poznatim lokacijama Zagrebačkog velesajma. Sajam je najavljen uz slogan "Najsigurnije mjesto za shopping u gradu", a svoje sudjelovanje je najavila većina poznatijih domaćih nakladnika. Tako će paviljone 5, 6 i 7a ispuniti više od 230 izlagača iz 14 zemalja (Austrija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Francuska, Hrvatska, Italija, Nizozemska, Njemačka, Poljska, SAD, Slovenija, Srbija, Španjolska, Velika Britanija i Sjeverna Irska).

Radno vrijeme Interlibera:
- utorak, srijeda, četvrtak 10.00 do 21.00 sati

- petak i subota 10.00 do 22.00 sati
- nedjelja 10.00 do 20.00 sati

Ulaz na sajam je besplatan i moguć isključivo uz predočenje važeće Covid potvrde; potvrde o cijepljenju, o preboljenju (unutar 6 mjeseci) ili važećeg negativnog testa (PCR do 72 sata, brzi antigenski do 48 sati).

Sajam prati bogat kulturno-edukativni program koji je dostupan na ovome linku.

Sve novosti vezane uz Interliber redovno će se ažurirati na web stranici i društvenim mrežama Zagrebačkog velesajma.

Knjiga svima i svuda

U istom tjednu odražava se i projekt Knjiga svima i svuda Zajednice nakladnika i knjižara pri HGK. Na web stranici Knjiga svima i svuda moći će se naći zanimljive naslove na popustima od 20 do 70 posto. Naslove će ponuditi 100-tinjak nakladnika i knjižara diljem Hrvatske, a ovisno o preferencijama isti će se moći kupiti online ili na prodajnim mjestima.

Po izboru urednika